De eerste reacties op mijn EP zijn erg fijn! Ik begin er zelfs bijna van te blozen…

Wat van Dijsseldonk doet op “45” mag wat ons betreft zomaar worden vergeleken met het beste van songwriters als pakweg een Neil Finn of een Ron Sexsmith. Dit is ronduit tijdloze Nederpop. Liedjes gegrepen uit het leven van een ondertussen veertiger met het hart op de juiste plaats.
(Ctrl Alt Country e-zine, 4****)

Muzikale inspiratie komt ook nu weer vooral uit de pakkende popliedjes uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. (…) Toch lijkt er net wat meer melancholie en nostalgie door te klinken dan in zijn eerdere werk, maar misschien hoort dat ook wel bij de leeftijd. Wat bij beluistering vooral duidelijk wordt is dat Dijsseldonk de kunst van het schrijven van fijne rootsy popliedjes in zijn moerstaal zonder meer verstaat.
(Folkforum)

De teksten zijn karakteristiek voor Van Dijsseldonk, net als de vanzelfsprekende, gelaagde melodieën. Hij demonstreert daarvoor weer een superieur popgevoel, waardoor deze songs direct herkenbaar zijn als de zijne. (…) Hij bewijst zo met de hulp van muzikale compagnon Gabriël Peeters opnieuw een muzikale persoonlijkheid van de eerste orde te zijn.
(Kippenvel.net)